Βρέθηκε η λύση για την Ελλάδα και το ευρώ!

Euro-2

Η Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, ετοιμάζεται να τυπώσει νέο Ευρώ, ειδικά για την Ελλάδα!

Το Vlavo Undertainment έμαθε τα μυστικά και σας τα δίνει στεγνά!

Στην μπροστά όψη όλων των νομισμάτων, θα απεικονίζεται η καγκελάριος, για να θυμόμαστε όλοι σε ποιόν ανήκουν τα λεφτά! Στην πίσω όψη θα απεικονίζεται η πίσω όψη της καγκελαρίου!

Για την ασφάλεια των δανειστών και για να έχουμε το νου μας, τα χαρτονομίσματα θα είναι τυπωμένα με ειδικό μελάνι! Το οποίο θα μπορεί να εξατμίζεται με μια απλή εντολή από την Κεντρική Τράπεζα!

Μια ακόμη εντυπωσιακή καινοτομία! Τα μηδενικά, χάρη σε μια πρωτοποριακή εκτύπωση, θα εξαφανίζονται ή θα μετακινούνται αλλάζοντας την αξία του! Αυτό βέβαια, θα εξαρτάται από τον αν είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας, κι αν τηρούμε αυτά που μας ζητούν οι δανειστές!

Αν χρωστάς στην εφορία… να τα ξεχάσεις! Τα νέα χαρτονομίσματα θα έχουν ειδική θέση για δαχτυλικό αποτύπωμα! Αν καταλάβουν ότι είσαι μπαταχτσής, θα απενεργοποιούνται αυτόματα και θα στέλνουν σήμερα στις αρχές για να έρθουν να σε μαζέψουν!

Ακόμη τα νέα ευρώ θα εντοπίζονται με GPS, ώστε να ξέρει ανα πάσα στιγμή το τραπεζικό σύστημα που βρίσκονται! Τα πήρες από την τράπεζα και τα έκρυψες στο στρώμα; Ε, τότε θα βρεις και πάλι… ένα μάτσο χαρτιά!

Τέλος στα νέα χαρτονομίσματα θα υπάρχει ειδική σήμανση, όπως αυτή στα τσιγάρα! Η οποία, θα προειδοποιεί, ότι τα χρήματα δε σου ανήκουν και θα πρέπει άμεσα να επιστραφούν στην κοντινότερη τράπεζα ή εφορία!

Share on Facebook

Comments are closed.

Powered by Deadline Theme