Παπα Evil!

παπαδιά

Τις τελευαίες μέρες απασχόλησε την επικαιρότητα, μεταξύ άλλων το θέμα της δολοφονίας του κακόμοιρου του ιερέα από τη διάσημη πλέον Παπαδιά με τα κόκκινα εσώρουχα, η οποία ήταν προφανώς μια ενσάρκωση του σατανά! Το Vlavo Undertainment μαζί με το RSO Breakfast ωστόσο βλέπουν πίσω από τα γεγονότα! Μετά από ευρεία σύσκεψη των επιστημόνων, επικοινωνιολόγων, ψυχολόγων κλπ της ομάδας καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο!

Τα τελευταία χρόνια το κακό εισβάλει στη ζωή μας  με ονόματα που το πρώτο συνθετικό Παπα…! Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος! Απορίας άξιον είναι πώς και ο πρώην δεύτερος αντιπρόεδρος δε λεγόταν Παπάγκαλος! Καθώς λοιπόν τα νέα πρόσωπα του κακού, που εμφανίστηκαν, δεν έχουν αυτό το χαρακτηριστικό (Παπασαμαράς, για παράδειγμα) η συλλογική συνείδηση απαιτούσε κάποια συνέχεια σε Παπακακό! Το νέο ΠαπαEvil! Και μιας και η Αλέκα Παπαρήγα δε φαίνεται να πείθει, ώστε να βγει μπροστά και να το αναλάβει – αν και θα της πήγαινε – έπρεπε… ήταν ώρα να εφευρεθεί η Παπαδιά, ώστε να καλύψει – προσωρινά – το κενό!

Να ευχόμαστε μόνο να μη δούμε σε υψηλά αξιώματα τον Παπαθεμελή!

Αυτή ήταν μια Παπαριά, προσφορά του Vlavo
Undertainment για καλό σαββατοκύριακο.

Ακούστε και το ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή, εδώ:

..

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες του Vlavo Undertainment, δείτε τα Vlavo Prints, στάμπες για μπλουζάκια που έχω σχεδιάσει, εδώ φορέστε τα, δωρίστε ή αγνοήστε τα!

>Οι παραγγελίες θα έρθουν στο χώρο σας με κούριερ και αντικαταβολή, δηλαδή πληρώνετε με την παραλαβή!

Share on Facebook

Trackbacks for this post

  1. Φούιτ.gr — Παπα…κακό! Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος, Παπαδιά… τι συμβαίνει λοιπόν…;

Comments are now closed for this article.

Powered by Deadline Theme