Αυτοκίνητο: Zagor-i Nymphaio, Αμάξι για τον τόπο σου…

Ο χειμώνας το άργησε λίγο φέτος! Καλά έκανε θα μου πεις, αφού αντικατέστησε το επίδομα θέρμανσης! Ωστόσο, τα κατάφερε τελικά να κάνει αισθητή την παρουσία του! Είναι η εποχή για να βρεθείς κοντά στη φύση, σε ένα από τα πολλά ειδυλλιακά μέρη, της Ελλάδας.

Προτιμάς κάτι σε παραδοσιακό, ορεινά χωριά και τέτοια, για να ξεκολλήσει λίγο το μάτι σου από το μπετόν και να δει κανένα πιο φυσικό υλικό. Έτσι λες τουλάχιστον, για να ψήσεις το εν δυνάμει έτερον ήμισυ ή γιατί η εκδρομική μόδα αυτό επιβάλλει!

Έχεις όμως τύψεις! Η οικονομική κρίση σε κάνει να ντρέπεσαι για το τερατώδες τζιπ σου! Η μόδα της πράσινης ανάπτυξης δε συνάδει με την καλογυαλισμένη λαμαρίνα που θες να μοστράρεις πάνω στο στενό καλντερίμι και πλάι στην ξερολιθιά! Στο φινάλε θέλεις να διαφέρεις από τα υπόλοιπα τζιπ, χιλιάδων συνελλήνων νεοεκδρομέων, που είχαν την ίδια ιδέα με σένα.

Η λύση είναι το νέο ZAGOR-i Νymphaio, που σχεδιάστηκε ακριβώς γι αυτό το λόγο. Το κορυφαίο Concept car, είναι ντυμένο με πραγματική πέτρα (με ειδική παραγγελία μπορείτε να το αποκτήσετε και σε πέτρα Λακώματος), ενώ το παρτέρι στην οροφή, ποτίζεται αυτόματα. Είναι εφοδιασμένο με κινητήρα 14,2 λίτρων (αντιοικολογικός ομολογουμένως, αλλά φτιάξαμε την εικόνα μας… μην τα θέλουμε όλα δικά μας!), για να σηκώσει το μεγάλο βάρος, ενώ σε ό,τι αφορά την παθητική ασφάλεια… τι να λέμε…

Από τα έξτρα του, ξεχωρίζει το συρόμενο σαχνισί δύο ατόμων, αλλά και το διώροφο τροχόσπιτο μακεδονίτικου ρυθμού, που δεν έχει βγει ακόμη στην αγορά, ωστόσο εμείς το απολαύσαμε στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου στο Μέτσοβο!

Κείμενο και φωτο δημοσιεύτηκαν στις Επιλογές της Μακεδονίας στις 28/11/2010

Share on Facebook

One Reply to “Αυτοκίνητο: Zagor-i Nymphaio, Αμάξι για τον τόπο σου…”

  1. Χαχαχαχαχ … θέλω ενα τέτοιο γαμώ την κρίση μου τουλάχιστον θα κάτι με επένδυση πέτρα.

Comments are closed.