Το προεκλογικό μου ημερολόγιο!

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για τις εκλογές, όσο ρέουν οι πληροφορίες και τα γεγονότα, τόσο περισσότερες ιδέες μου έρχονται κάθε μέρα…

Θα τις πετάω στα social media, αλλά θα τις καταγράφω και στο άρθρο αυτό για να μείνουν μνημείο αυτής της προεκλογικής περιόδου!

Σκεφτόμουν λοιπόν ότι τώρα με τον ΠΥΡΡΟ η ΔΗΜΑγωγία έχει άλλο βάρος!
ΠΑΣΟΚ – κάτσε κάτω απ την κάλπη!

Επίσης, σκεφτόμουν το μεγαλείο στην επόμενη Βουλή όταν  κάποιος υπέροχος κάφρος θα φωνάξει: Πύρρο κάτσε κάτω απ τη Μπάρμπα!

Αγαπητό προεκλογικό ημερολόγιο! Σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου του 2012  είδα νιγηριανό να πουλάει DVD με ληγμένο debate του 2009 για το στερητικό σύνδρομο, λόγω της ανικανότητας των κομμάτων να συμφωνήσουν!  Επίσης διάβασα την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πιτσαδώρων και λοιπόν Ντιλιβεράδων που είναι έξαλλοι και με το δίκιο τους που η ασυνεννοησία τους στερεί μια καλή βραδιά!

Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, τα τελευταία χρόνια, προτρέπω το λαό – αφού ψηφίσει ότι θέλει, αν του λάχει exit poll να πει ανοησίες, ώστε να έχει ενδιαφέρον το τηλεοπτικό μας βράδυ! Ε, φέτος νομίζω ότι η ιδέα είναι μια: Στα exit poll λέμε όλοι ότι ψηφίσαμε ΚΚΕ, για να χλωμιάσει λίγο η Αλέκα μας με την ιδέα ότι παίζει να κυβερνήσει!

4/5/2012

Πάντως περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό απ την προεκλογική περίοδο! Εμφάνιση εξωγήινων ας πούμε… (βέβαια αν ήταν πράσινοι, θα τους κατέβαζε ο Μπένυ στο Σύνταγμα για ντεκόρ!)

To θετικό είναι ότι το σεξ έρχεται και πάλι να σώσει την κατάσταση! Όπως σε κάθε κρίσιμη εθνική συγκυρία η SIRINA σκάει μια παραγωγή, για να μας φύγει το άγχος!  Έτσι μετεκλογικά, στις 25 Μαίου έρχεται η νέα παραγωγή που γυρίστηκε στη Σαντορίνη! Παίζουν μάλιστα διεθνούς φήμης και βραβευμένες πορνοστάρ, όπως η Cathy Heaven η Aleska Diamond και η Carla Cox! Δυστυχώς για μια ακόμη φορά δε με πήρανε για σύμβουλα κι έτσι έχασαν την ευκαιρία να έχουν στο σενάριο έναν ρόλο ηφαιστειολόγου, με τις ανάλογες ατάκες! Λίγες μέρες πριν διοργανώνεται και η Erotik Dream 2012, οπότε ό,τι έχει μείνει από τις εκλογές θα εκτονωθεί εκεί…

Κι επειδή αυτές τις μέρες βλέπω μόνο φάτσες υποψηφίων ποστάρω εδώ και μια φωτογραφία της Aleska να ξελαμπικάρει λίγο το site!


..
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες του Vlavo Undertainment, δείτε και διαδώστε τα Vlavo Prints κι αμα θέλετε, φορέστε τα κι όλας!  ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *