Μετανοείτε: Το θηρίο θα έρθει με δύο πρόσωπα!!!

Το τέλος είναι κοντά! Το Vlavo Undertainment μελέτησε τις γραφές και διαπίστωσε ότι η ώρα έρχεται! Και το Θηρίο θα εμφανιστεί με δύο πρόσωπα!

Παραθέτω φίλοι μου και απόσπασμα της Αποκαλύψεως, σύμφωνα με τις δικές μας πηγές!

Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή το αριστερό ή εν πάσει περιπτώση, αυτό με το οποίο εμούτζωναν το Κυνοβούλιο! Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του Θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. Και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι! Και τόσες θα είναι οι έδρες που θα κερδίσει το κόμμα του Θηρίου στο Κυνοβούλιο των τριακοσίων. Και θα γεμίζει δύο Ολομέλειες και θα έχει και 66 έδρες εφεδρικές για ενδεχόμενες διαρροές σε κρίσιμες ψηφοφορίες…».
Αποκάλυψις 13, 15-18

 

..

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες του Vlavo Undertainment, τώρα όλα τα VLAVO PRINTS με έκπτωση, χάρη στον… μυστικό εκπτωτικό κωδικό που θα βρείτε σε αυτό το ποστάκι: ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Share on Facebook

One Reply to “Μετανοείτε: Το θηρίο θα έρθει με δύο πρόσωπα!!!”

Comments are closed.