Θεσσαλονίκη, όπως Ευρώπη!


Με αφορμή την πιθανή πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη (από Μακένζυ Κινκ έως την Τσιμισκή) για τον Ιούλιο – Αύγουστο παρουσιάζουμε σήμερα  δύο εικόνες που κατέθεσε το Θεσσαλονήσι (από τις πιο “φυσιολογικές” και υλοποιήσιμες που μπορεί να βρει κανείς στο εικονικό νησί, αφού εκεί η φαντασία είναι ελεύθερη να πάει όπου θέλει)  και δείχνουν μια πόλη με λιγότερη άσφαλτο και πιο ανθρώπινη! Αν έχετε κι εσείς όρεξη για τέτοιες εικαστικοφανταστικές προτάσεις (εννοείται και πιο προχωρημένες έως παλαβές) ανεβάστε στο http://www.facebook.com/thessalonisi ή στείλτε στο thessalonisi@gmail.com. Τουλάχιστον ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε!


.Thessalonisi on Facebook!

Share on Facebook

3 Replies to “Θεσσαλονίκη, όπως Ευρώπη!”

  1. Ti τσαντιρ μαχαλας ειναι αυτος στη δεύτερη φωτο ;
    Πολυ μέτριες ‘προτάσεις’ και οι δυο….

    1. 1. O Tσαντήρ Μαχαλάς είναι απλά μια όμορφη αγορά Χριστουγέννων ευρωπαϊκής πόλης!
      2. Δεν είναι προτάσεις, δυο εικόνες που θα θέλαμε να δούμε είναι, με καλή διάθεση (σε αντίθεση με τη δική σας, υποθέτω…)

  2. Δεν πειράζει! Μην τους ακούς VLAVO. Oι δήμοι σε πολλές Ευρωπαικές πόλεις που τα εφάρμοσαν αυτά τα μέτρα (πεζοδρομήσεις) και τα κέντρα τους σφίζουν από ζωή και όχι από αυτοκίνητα ήταν ανόητοι? Γιατί κάποιοι επιμένουν ακόμα να κοιτάζουν προς το παρελθόν και να είναι αρνητικοί σε οτιδήποτε καινούριο, απορίπτωντας το, όπως διάβασα και σε γνωστά blogs της πόλης. Σε κάθε περίπτωση ας ενημερωθούν πρωτού προβούν στις γνωστές “εξυπνάδες”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *