Τέλος στο χαράτσι της ΔΕΗ και το ενεργειακό πρόβλημα!

Η συζήτηση για την ενέργεια δε σταματά και δε θα σταματήσει ποτέ! Είτε λέγεται πόλεμος για πετρέλαιο, είτε πυρηνικά, έστω και λογαριασμός της ΔΕΗ με χαράτσι!

Τέρμα στο άγχος για τα καύσιμα, τέρμα στο πετρέλαιο για τη γεννήτρια στο εξοχικό, τέρμα στα τρεχάματα για επιδοτήσεις φωτοβολταικών!

Το VLAVO Undertainment και η επιστημονική του ομάδα, παρουσιάζουν σήμερα μερικές ΝΕΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ μεθόδους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον, οικογενειακό και γενικότερο!

1. Εκμεταλευτείτε τους φαλακρούς του ευρύτερου οικογενειακού σας περιβάλλοντος! Με τις νέες συστοιχείες φαλακροβολταϊκών μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας και να κερδίσετε χρήματα πουλώντας το ρεύμα στη ΔΕΗ! Το ΕΣΠΑ επιδοτεί την αποτρίχωση ανέργων για τη χρησιμοποίηση τους στο πρόγραμμα!
2. Η επαναστατική Πιεζοηλεκτρική Τσίχλα! Η ενέργεια που καταναλώνετε μασώντας μετατρέπεται σε πολύτιμο και καθαρό ηλεκτρικό ρεύμα!
3. Το ακούραστο Χαμστεράκι σας κάθε βράδυ σκίζεται στον τροχό! Γιατί να πηγαίνει αυτή η ενέργεια χαμένη; Μια νέα πατέντα παράγει ρεύμα για το σπίτι σας αλλά ακόμη και προς πώληση στη ΔΕΗ!..

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες του Vlavo Undertainment, τώρα όλα τα VLAVO PRINTS με έκπτωση, χάρη στον… μυστικό εκπτωτικό κωδικό που θα βρείτε σε αυτό το ποστάκι: ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Share on Facebook

6 Replies to “Τέλος στο χαράτσι της ΔΕΗ και το ενεργειακό πρόβλημα!”

  1. vlavo??? kati gia to sex?? na mina spatalame adika tosi energeia?? exeis? etsi kai aloiws mesa ka8omaste poy fraga gia na vgoyme na diaskedasoume.. h moni diaskedasi einai to sex… kamia patenta gia na apo8hkeyoyme energeia????

    1. Πολύ σωστή παρατήρηση! Η παλινδρομικές κινήσεις της πράξης μπορούν βεβαίως να θέσουν σε κινηση ηλεκροπραγωγά ζεύγη!

  2. μία άλλη καθαρή μορφή ενέργειας είναι η παλινδρόμηση των παρκινσονικών. Μη τα ξεχνάμε αυτά, είναι βασικά. Αλλά το πρόβλημα ενέργειας θα λυνόταν αν καλωδιωνόμασταν όλοι την ώρα που τρώμε. Η κίνηση που κάνει το κουτάλι από το πιάτο μέχρι το στόμα μπορεί να λύσει το ενργειακό. Αν δε, το συνδυάσουμε με την περιστροφική κίνηση του πιρουνιού τότε η ενέργεια πολλαπλασιάζεται. Ίσως να θεσπιστεί και πρίμ παραγωγικότητας για τους μακαρονάδες. Επίσης οι χοντροί θα γινόταν οι πιο καταξιωμένοι άνθρωποι στην κοινωνία. Όσο για τους βουλευτές και υπουργούς… δεν έχω λόγια! Άγαλμα ολόγλυφο στον καθένα. Ο Πάγκαλος θα γινόταν υπουργός ενέργειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *