Η Δέσποινα Βανδή στον αντιδραστήρα!

Έπεσε στα χέρια μου, μέσω των καθημερινών mail που με κατατρέχουν, μία φώτο της μέγιστης σταρ, από τη φωτογράφηση για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, φαντάζομαι το ίδιο συνέβη και σε σας. Κι αν δεν έχει συμβεί, θα συμβεί σύντομα.

Το σάμπτζεκτ ήταν “το θαύμα του Αγίου Φώτοσοπ” και δε θα πάρω θέση για το αν είναι πραγματικότητα ή όχι, δε με απασχολεί, το θέμα είναι τι οράματα βλέπω εγώ.

Παραθέτω εδώ λοιπόν ένα έργο τέχνης δικής μου κατασκευής που δείχνει τη Despina, να έχει βγει από τα ρούχα της με τις νέες εξαγγελίες για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ  και να προσπαθεί να υποκλέψει πυρηνική τεχνογνωσία, ώστε να χρηματοδοτήσει την κατασκευή προσωπικού πυρηνικού αντιδραστήρα, για να δώσει δωρεάν ρεύμα στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα.

Το έργο (είναι λάδι σε καμβά) ονομάζεται Reactor Vandobyl και δείχνει με γλαφυρό τρόπο, μέσω των φωτοσκιάσεων που προκαλούν οι ηλεκτρικές εκκενώσεις, τον αλτρουισμό με τον οποίο προσπαθεί η Star να φέρει εις πέρας την κοινωνική της αποστολή! Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο ο καλλιτέχνης αποδίδει το έντονο στρες, τα βιολογικά όρια, αλλά και τη δύναμη της θέλησης…

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *